Een ongeluk met je telefoon zit in een klein hoekje

ongeluk met je telefoon zit in een klein hoekje
  • Twitter
  • Facebook
  • Google+

Je telefoon is onmisbaar. Niet alleen thuis, maar ook op je werk en onderweg heb je je telefoon altijd binnen handbereik. Om te bellen en te appen, maar ook om informatie op te zoeken of naar muziek te luisteren. Via je smartphone blijf je op de hoogte van het laatste nieuws. Onderweg weet je binnen no-time hoe laat de volgende trein vertrekt of wat het weer is op je vakantieadres. Smartphones worden steeds kostbaarder. Bescherm daarom je smartphone met een Iphone 12 hoesje. Een ongeluk zit tenslotte in een klein hoekje.

Wat kan er fout gaan met je telefoon?

Wat kan er fout gaan met je telefoon? Een heleboel! Heb jij je telefoon ook los in je tas zitten samen met je sleutels en je portemonnee? Zonder bescherming kan je smartphone makkelijk beschadigen in zo’n volle tas. Vaak ben je druk en kijk je nog even snel op je telefoon terwijl je met je gedachten ergens anders bent. Wees eens eerlijk, overkomt jou dat ook en is je telefoon daarom al eens gevallen? Zonder een Samsung Galaxy S21 hoesje kan je telefoon flink beschadigen.

Ontdek de voordelen van een telefoonhoesje

Een telefoonhoesje is in de eerste plaats bedoeld om je telefoon te beschermen, maar een hoesje heeft nog meer voordelen. Veel hoesjes hebben extra vakjes voor allerhande pasjes. Zo hoef je nooit meer een portemonnee mee te nemen. De meeste telefoons lijken erg op elkaar zonder een smartphone cover. Met een cover in de door jou gewenste kleur of met een leuk patroontje neem je nooit per ongeluk de telefoon van een ander mee. Stem je telefoonhoesje af op jouw outfit of personaliseer je hoesje met een foto of een eigen ontwerp.

Soorten hoesjes

Het hardcase hoesje is gemaakt van hard plastic en beschermt de zijkant en achterkant van je telefoon. Ook de softcase beschermt de zij- en achterkant. Dit hoesje is gemaakt van siliconen. Wil je ook de voorkant van je smartphone beschermen? Neem dan een flipcover. Aan de binnenkant vind je vakjes voor je betaalkaarten en andere pasjes. Ook de bookcase beschermt de voor- en achterkant van je telefoon. Deze hoesjes zijn gemaakt van verschillende materialen.
Welk hoesje je ook kiest, een hoesje is een slimme keus.