Handige tips om lekker lang te genieten in de tuin

Handige tips om lekker lang te genieten in de tuin
  • Twitter
  • Facebook
  • Google+

Je tuin is de ontsnapping waar je de dagelijkse stress van het leven kunt vergeten en jezelf kunt verliezen aan de schoonheid van levendige bloemen, tjilpende vogels en kleurrijke vlinders. Maar wat moet je doen als het weer koeler wordt en de nacht invalt? De prachtige tuin negeren die je de hele zomer hebt gekoesterd en tot stand gebracht? Nee! Je kan ervoor zorgen dat je je tuin inricht zodat je tuin je dag en nacht, zomer en winter plezier biedt met de onderstaande tips.

Op temperatuur

Het grootste voordeel van een terrasverwarmer is dit: meer tijd buiten doorbrengen met vrienden, familie en gasten. Die vreugde is van onschatbare waarde. Als je bang bent dat de koude maanden je tijd in de open zon gaan beroven, kunnen we je een terrasverwarmer van harte aanbevelen om je tuin gezellig te houden. Als je merkt dat je binnen enkele dagen na het vallen van de herfst al naar de lente verlangt, biedt de Heatsail Dome terrasverwarmer goed nieuws: met de terrasverwarmer en terrasverlichting in één hoef je niet te wachten tot het volgende seizoen om weer naar buiten te gaan.

Laat er licht zijn

Als de zon ondergaat, is het cruciaal om licht toe te voegen aan een herfst- of wintertuin. Kaarsen en theelichtjes werpen een verwarmende gloed over elke avond. Buitenverlichting is een belangrijke overweging bij het creëren van een naadloze stroom van huis naar tuin. Bereik dit met snoeren slingerbollen in warm witte of veelkleurige tinten om het gezellig te maken. Met design lampen van lamptwist.com creëer je op een duurzame manier een prachtig verlichte tuin.

Zet de toon

Denk eraan om je buitenruimte dit seizoen in te richten alsof het een wandtapijt is. Neutrale, aardse tinten en natuurlijke objecten zoals bladeren, gedroogd fruit en kalebassen zorgen voor een gastvrije uitstraling. Ook poederroze is helemaal in dit voorjaar. Op die koude herfstavonden, kies je voor warmte en comfort met knusse dekbedden en dekens. Of geniet van de simpele luxe van een schapenvacht vloerkleed. Als een hippe finishing touch kun je een gedroogde bloemenkrans toevoegen om je herfstlook voor buiten af ​​te maken. Sleutelwoorden zijn ‘ambachtelijk’ en ‘handgemaakt’ als je voor gezelligheid wilt gaan.

Een gezellig samenzijn

De sleutel tot tuinmeubelen voor elk seizoen is duurzaamheid en het is de moeite waard om te investeren in een degelijke weerbestendige set tuinmeubelen. Als je dit jaar niet op vakantie gaat, kan je in plaats daarvan in je tuin investeren. Plaats een leuke buitenbank en versier je buitenbank en ligbedden met kleurrijke quilts en kussens met kwastjes.