Maak je woonkamer gezelliger met een Cinewall met haard

Maak je woonkamer gezelliger met een Cinewall met haard
  • Twitter
  • Facebook
  • Google+

Je huisje knus en gezellig maken is belangrijk, zodat je er na een lange dag echt fijn thuis kan komen en op de bank kan ploffen. Een van de beste manieren om de woonkamer knus en gezellig te maken is natuurlijk een televisie, maar ook een bron van warmte en gezelligheid. Wij raden daarom ook de Cinewall met haard aan. De Cinewall met haard is een voorzetwand waarin boven in een televisie is ingebouwd en onder in een elektrische haard is ingebouwd. Eventueel kan hiertussen nog een soundbar. 

Kies een elektrische open haard voor meer gemak en veiligheid 

De Cinewall is dus een televisie en elektrische haard in een muur en hierdoor een van de beste manieren om je woonkamer of slaapkamer gezelliger en knusser te maken. Het is aan te raden te kiezen voor een Cinewall met elektrische openhaard. Niet alleen is een elektrische haard veiliger en duurzamer, het is ook nog eens makkelijker te gebruiken en schoon te houden. Een elektrische haard is daarnaast erg sfeervol en geeft ook warmte af voor in de koudere maanden. Als je voor een Cinewall gaat is het aan te raden te laten meten welke afmetingen de beste zijn, zodat jij straks ultiem kunt genieten van de televisie en elektrische haard in een.  

De voordelen van een Cinewall en open haard in een muur

De Cinewall met televisie en elektrische haard zijn een perfecte manier om je woonkamer of slaapkamer nog gezelliger te maken. Je krijgt de voordelen van een televisie, zoals het plezier en gemak na een lange dag werken en de voordelen van een elektrische sfeerhaard zoals de gezelligheid en de warmte en dat allemaal in een muur. Dit is ook makkelijk schoon te houden en krijgen en daarnaast een mooie eyecatcher in de kamer. Combineer het met een fijne bank of luie stoel en dan heb je een luxe bioscoophoekje voor jezelf gemaakt.