Maak van je bank een designelement

Maak van je bank een designelement
  • Twitter
  • Facebook
  • Google+

Wie net verhuisd is heeft nieuwe meubels gekocht en is blij met de inrichting van de nieuwe woning. Maar na een paar weken kun je soms merken dat iets niet helemaal naar je zin is. Misschien heb je te haastig geshopt of ben je dingen vergeten aan te schaffen. Je woonkamer gaat een beetje gewoontjes aanvoelen. De bank zit wel comfortabel, maar hij ziet er nou niet bepaald spannend uit. Dat is gemakkelijk op te lossen met kussens bank. De truc is, dat je bij een bank in een wat neutrale kleur kussens koopt die er echt uitspringen. Op die manier wordt de inrichting wat levendiger en zal je je prettiger voelen in huis.

Plaid

Een andere manier om de bank wat betreft design een oppepper te geven is door er een plaid over te gooien. Een plaid kan wat kleur brengen of de uitstraling van een egale bank tot leven brengen. Als je echt wat bijzonders wilt kies je voor een Zweedse Klippan plaid. Deze plaids staan bekend om hun fraaie design. Ze zijn 2 meter lang en 130 centimeter breed, zodat je je er lekker in kunt wikkelen. Voor de wintermaanden is een plaid van lamswol ontzettend lekker warm. In de zomer kun je beter een wat koelere katoenen versie gebruiken.

Hulp bij het kiezen

Bank kussens en Klippan plaids zijn online te bestellen bij Ookinhetpaars. In de webshop is een uitgebreid assortiment aan kussens en plaids te vinden. Omdat het niet voor iedereen even gemakkelijk is om producten in de juiste stijl en kleur bij je interieur te vinden, kun je daar bij Ookinhetpaars hulp bij krijgen. Dat is heel eenvoudig. Maak eerst een aantal foto’s van je interieur, met name van je bank. De designers bij Ookinhetpaars hebben dan een goede indruk van je interieur en stijl. Op basis van de foto’s doen ze een aantal suggesties voor kussens en plaids, die in jouw interieur passen.

Online bestellen

In de webshop zijn de producten van jouw keus gemakkelijk te vinden. Er is op allerlei manieren geprobeerd om het maken van een keuze te vereenvoudigen, bijvoorbeeld door alvast voorselecties te maken op basis van materiaal, kleur en design.  Daardoor kom je snel bij de producten die je wilt hebben. Zodra een bestelling is afgerond met een betaling wordt deze verwerkt. De producten worden thuis afgeleverd en het bezorgen is voor inwoners van Nederland gratis.