Optimale verlichting met trimless led-inbouwspots

Optimale verlichting met trimless led-inbouwspots
  • Twitter
  • Facebook
  • Google+

Met trimless led-inbouwspots creëer je optimale verlichting in elke ruimte. Het grote voordeel van deze spots is dat ze naadloos aansluiten aan je plafond. Hierdoor gaat het licht vloeiend over in het natuurlijke licht in een ruimte. Daarnaast heb je natuurlijk ook profijt van de voordelen die led-verlichting sowieso al biedt: duurzaam en energiezuinig! Wil je meer weten over deze mooie en praktische vorm van verlichting met led-licht, lees dan snel verder!

Bescheiden maar krachtig

Reguliere inbouwspots hebben altijd een rand. Die blijft je altijd zien aan het plafond. Bij trimless spots, ook wel verdiepte inbouwspots of frameless spots genoemd, ligt de rand op dezelfde hoogte als het plafond. Hierdoor kunnen deze inbouwspots gelijkmatig afgewerkt worden en sluiten zo naadloos aan op de ondergrond. Het licht is op deze manier heel natuurlijk en versterkt het al aanwezige licht dat door ramen naar binnen komt. Verlichting met verdiepte inbouwspots is niet nadrukkelijk, maar wel krachtig aanwezig. Geen storende lichtbronnen die ongemerkt aandacht vragen, maar comfortabel en gelijkmatig licht.

Geschikt voor elke ruimte

Trimless led-inbouwspots kun je toepassen in elke ruimte, het maakt niet uit hoe groot of hoe klein. Het is een praktische oplossing voor elk interieur. Omdat de spots zo goed zijn weg te werken, kun je er een perfect lichtplan mee opbouwen. En ja, ook in de woonkamer. Er zijn kantelbare en dimbare trimless spots. Deze zijn bijvoorbeeld ideaal in de woonkamer waar je lichtbehoefte sterk kan variëren. Van sfeervol tot licht voor goed zicht … je regelt het zelf. Maar denk ook aan kantoorruimte, keuken of winkel. De trimless inbouwspots zijn waterbestendig en dus ook geschikt voor vochtige ruimtes, zoals de badkamer. Let dan bij aanschaf goed op de IP-waarde.

Opties trimless led-inbouwspots

De trimless led-inbouwspots zijn in diverse uitvoeringen verkrijgbaar. Afhankelijk van de ruimte die je gaat verlichten kun je kiezen voor chroom, nikkel, wit of zwart en voor 50, 75 of 100 watt led-verlichting. Verder kun je kiezen voor dimbare led-verlichting en ook kantelbare led-inbouwspots zijn een optie. Dan heb je nog een stukje extra regie. Ook kun je kiezen uit verschillende tinten warm wit licht. Hiermee is het hardnekkige imago van led – koel en ongezellig – ook meteen ontkracht.

Voordelen led-inbouwspots

De voordelen van de trimless led-inbouwspots op een rijtje:

  • duurzaam
  • energiezuinig
  • waterbestendig
  • dimbaar
  • kantelbaar
  • brandveilig

Meer weten? Bekijk hier alle mogelijkheden voor trimless spots: https://www.ledinbouwspotsleds.nl/led-inbouwspots/trimless-inbouwspots/