Met terrasverwarming geniet je maximaal van buiten!

Met terrasverwarming geniet je maximaal van buiten
  • Twitter
  • Facebook
  • Google+

Langer van buiten zitten genieten is geen enkel probleem met terrasverwarming op je terras, veranda of balkon. In combinatie met een comfortabele tuinstoel, -set of loungeset heb je een heerlijke woonkamer buiten! Terrasverwarming is ideaal voor in het vroege voorjaar, milde dagen van het najaar en ook later op de avond in de zomer. Warm, sfeervol en gezellig buiten zitten kan bijna het hele jaar door! Op het gebied van terras heaters is er intussen heel veel keus. We inspireren je graag met een paar mooie voorbeelden.

Infrarood terrasverwarmers direct warm

Infrarood terrasverwarmers zijn vooral erg praktisch! In deze categorie kun je kiezen uit een hele reeks modellen. Bijvoorbeeld de lichtgewicht aluminium modellen om op te hangen. Maar ook de wat robuustere staande varianten, je kent ze vast wel, zijn nog erg populair. Met infrarood verwarming heb je het direct lekker warm. Let bij het aanschaffen van een terrasverwarmer op het bereik: hoe groot is de verwarmingscapaciteit die je nodig hebt? Je kunt extra capaciteit natuurlijk ook bereiken door meerdere heaters te plaatsen.

Burners: vooral ook heel mooi!

Zet je een zogenoemde burner op je terras, dan heb je echt wel iets fraais te pakken. Dit type terrasverwarmers is verkrijgbaar in diverse ontwerpen en materialen. Ook met deze elektrische verwarming kun je genieten van een fraai gestileerd vlammenspel. Je kunt ze op een willekeurige plek neerzetten en gemakkelijk in combinatie met je tuinset opstellen. Ook als je lekker in een hangmat ligt dan kan je naast de hangmatstandaard een verwarmer plaatsen om ook in de avond te genieten in de tuin.

Outdoor haarden

Een buitenhaard brengt net een beetje extra sfeer met zich mee. Lekker staren in de vlammen en genieten van de warmte die de haard afgeeft. Je kunt kiezen voor een houtkachel, maar ook voor een terrasverwarmer op gas. Het spreekt voor zich dat je in het laatste geval wel moet beschikken over gastoevoer (leiding of fles). Let bij een houtkachel op eventuele rookontwikkeling en houd rekening met je omgeving. Ook een terrashaard gestookt op pellets is een optie die veel mensen tegenwoordig kiezen. Pellets zijn geperste houtkorrels en branden erg schoon en efficiënt.

Terrasoven of vuurpot

De ideale combinatie van koken en warmte. Elektrisch of houtgestookt, het is maar net waar jij de voorkeur aan geeft. Ook hier kun je kiezen voor diverse uitvoeringen: van een basic vuurpot tot heel luxe unit. Gezellig barbecueën of grillen en daarna nog lekker lang en warm nagenieten!

Hoe je ook woont, groot of klein, voor een terras, veranda, tuin of balkon is altijd een terrasverwarmer te vinden.