Upgrade voor je huis; stalen trap

Upgrade voor je huis; stalen trap
  • Twitter
  • Facebook
  • Google+

Een huis waar het design vanaf straalt, met een eigentijdse uitstraling bijvoorbeeld in industriële stijl, vraagt om een stalen trap.

Doe maar gewoon?

In Nederland zijn we snel geneigd om met de trap ‘gewoon’ te doen. En daar vooral zo weinig mogelijk aan uit te geven. Terwijl met een stalen trap de mogelijkheden qua ontwerp haast onbeperkt zijn. Een open trap, in mat zwart uitgevoerd en voorzien van eiken treden geeft al direct een gevoel van luxe en exclusiviteit. Dus wanneer u een écht mooie trap in huis wilt, doe dan juist even niet ‘gewoon’.

Stalen trap laten maken

Een stalen trap is een echt maatwerk product. Ze worden gemaakt in samenspraak met de opdrachtgevers, architect of ontwerper. Zo ontstaat een exclusief trappenontwerp. U als opdrachtgever krijgt een zeer duidelijke 3D-tekening van uw droomtrap gepresenteerd en u kunt pas wanneer u 100% tevreden bent, de opdracht geven om de trap te laten maken en monteren.

Stalen trap met houten treden

De combinatie van stalen trappen met houten treden weten steeds meer mensen zeer te waarderen. Eiken als houtsoort is daarin een zeer goede keuze omdat deze goed naar wens op kleur kan worden gebracht en omdat het een zeer duurzaam materiaal is. De treden kunnen tientallen jaren mee, zonder hun strakke uitstraling te verliezen. De treden worden overigens ook in staal uitgevoerd, in glas, (natuur)steen en zelfs beton.

Voorbeelden van stalen trappen

Klik hier voor voorbeelden van een echt ‘trappenatelier’ of bekijk voorbeelden op Pinterest.