Wanddecoratie voor de slaapkamer

Wanddecoratie voor de slaapkamer
  • Twitter
  • Facebook
  • Google+

Ben je op zoek naar wanddecoratie voor de slaapkamer, maar heb je geen inspiratie? Er valt genoeg te kiezen, dat is een ding dat zeker is! We brengen je graag op een paar goede ideeën om van de muur van je slaapkamer een mooie blikvanger te maken. Hoe je dat doet, hangt natuurlijk sterk af van de afmeting van de ruimte en de wanden. Zo kun je kiezen voor een groot item of iets kleiners of enkele kleinere elementen aan de wand in je slaapkamer. Mixen en matchen kan natuurlijk altijd. We selecteerden drie leuke trends, lees even mee.

Voor grote slaapkamers

Een echte eyecatcher in de slaapkamer met een mooie grote wand is toch wel een canvas schilderij. Dat mag dan zeker lekker royaal van afmeting zijn. De mooiste plek is natuurlijk de wand waar je naar kijkt als je in bed ligt en wakker wordt. Maar ook boven het bed is een goede plek om iets moois op te ophangen. De mogelijkheden en afmetingen zijn – bijna – onbeperkt en je hebt veel keuze in allerlei thema’s. Abstracte kunst, kleurige bloemen of juist een afbeelding in zwart-wit, mooie natuurfoto’s komen supermooi uit op een groot canvas doek. Je kunt dit soort schilderijen kopen bij Sweet Living Shop, daar kun je heel makkelijk zoeken onder verschillende rubrieken.

Mooie spullen in wandrekjes

Trend in de woonkamer zijn op dit moment wandrekjes, frames en schapjes om je favoriete spulletjes in en op uit te stallen. Maar je kan er ook plantjes en lampjes in kwijt. Voor de slaapkamer is dit net zo goed een superleuk idee om een vrije wand mee in te richten! Deze wanddecoratie, meestal in een combinatie van metaal en hout, is er in allerlei afmetingen en vormen. Zowel vierkant als rond, met enkele grote vaken, met heel veel vakjes of een leuke mix. Voordeel hiervan is dat je de inhoud steeds kunt wisselen …

Wereldkaarten aan de wand

Ook veel te zien in de bladen en woonwinkels: de wereldkaart voor aan de wand. Deze woontrend kun je ook prima doorvoeren op de wand van je slaapkamer, lekker dromen van je volgende vakantie of een wereldreis … Wereldkaarten kun je kopen als schoolkaarten, als afdruk op houten elementen of op canvas, maar ook op plexiglas en metaal en als uitsnedes of contouren.

Kun of wil je niet kiezen? Niets staat je natuurlijk in de weg om bovenstaande tips te combineren!