Welke aflak gebruiken om je muren te beschermen tegen vet en vuil?

aflak gebruiken om je muren te beschermen
  • Twitter
  • Facebook
  • Google+

Het schilderen van de muren van je huis kan een enorme investering van tijd en geld zijn. Uiteraard wil je een maximale levensduur van de verf die je gebruikt. Wanneer je echter een goede toplaag gebruikt, zien de muren van je huis er jaar na jaar geweldig uit, ook al is het al een tijdje geleden sinds je laatste schilderklus.

Waarom je pas geschilderde muren beschermen?

Nieuw geschilderde muren kunnen je huis transformeren. De afwerking ervan beschermt je muren tegen dagelijkse slijtage en speelt een belangrijke rol bij het reguleren van de binnentemperatuur en vochtigheid. Voor ondergronden in latex, spack, hout, steen (beton) en stucwerk raden professionele en ervaren schilders het gebruik van Trae Lyx Naturel Finish voor muren en Trae Lyx Ultra Mat voor vloeren aan.

Trae lyx Natural Finish

Door het product Trae lyx Natural Finish te gebruiken als toplaag voor je muren bescherm je je muren tegen slijtage, de elementen, vet en vuil. Hierdoor blijven ze langer proper en kunnen ze gemakkelijker gereinigd worden. De Natural Finish is onzichtbaar en zorgt voor een extra matte en natuurlijke uitstraling van je muren.

Trae lyx Ultra Mat voor je vloer

Wat zo bijzonder is aan deze aflak, is dat de ondergrond niet lijkt behandeld te zijn, wat ideaal is als je de structuur van hout wilt behouden. Toch biedt het product een maximale bescherming. Trae lyx Ultra Mat is uiterst geschikt voor vloeren die tegen een stootje moeten kunnen, slijtvast en bestand tegen chemicaliën moeten zijn. Bijvoorbeeld de vloeren van je keuken, badkamer, speelkamer, woonkamer of garage.

Het gamma Trae lyx-producten is van zeer hoge kwaliteit. Overweeg het gebruik ervan om je investering in je pas geschilderde muren voor enkele jaren te beschermen.